Vi vil definitivt anbefale Alanyahus til alle som søker en profesjonell part i kjøpsprosessen og som ivaretar dine interesser.

Leilighet / kompleks: City Kleopatra, Alanya

Dato for kjøp: 24. august 2012

Hvordan fant dere Alanyahus?

Vi tittet på FINN etter leiligheter i Alanya, og sendte forespørsel til flere meglere om mer informasjon om ulike prospekter. Alanyahus var de eneste som fulgte opp på telefonen og startet searching etter aktuelle prospekter som svarte til våre kriterier.

Hvorfor valgte dere Alanyahus?

Alanyahus har norske ansatte, og var gode på oppfølging når det gjaldt å finne egnede prospekter ut fra hva vi ønsket oss. Det gikk kun 14 dager fra første henvendelse fra Alanyahus til vi var på visningstur og kjøpte leilighet.  Frem til visningsturen plukket vi ut flere aktuelle prospekter  som vi sendte til Alanyahus, hvorpå de var gode rådgivere når det gjaldt å anbefale hvilke vi ikke burde kaste bort tid for å se på. De var også flinke til å finne prospekter som ikke var på FINN. De var også gode på å anbefale områder i og rundt Alanya ut fra våre kriterier. Selv om vi tidlig på visningsturen hadde plukket ut vår drømmeleilighet, ønsket vi å se flere prospekter – nettopp for å bygge opp under beslutningen vi til sist tok. Og de viste oss flere.

Hvordan har dere opplevd kjøpsprosessen?

Kjøpsprosessen gikk på 1-2-3 og vi følte oss godt ivaretatt.  Både i forhold til kjøp av leilighet, men også når det gjelder møbler og inventar.

Vil dere anbefale Alanyahus til andre?

Vi vil definitivt anbefale Alanyahus til alle som søker en profesjonell part i kjøpsprosessen og som ivaretar dine interesser.

Hvorfor valgte dere nettopp denne leiligheten?

Vi ville gjerne ha ny leilighet, penthouse med takterrasse, utsikt, 4 soverom, kort vei til strand, restauranter og butikker og vi ville ikke bo i et stort kompleks. Før vi dro på visningsturen, var leiligheten vi endte opp med hele tiden øverst på ønskelisten.