Vi fikk noen dager på å bestemme oss, om vi ville kjøpe eller ikke. De dagene fikk vi omvisning, borgen, frokost ved elven og grotten oppe i fjellet.

Gür Sitesi, Oba

Vi kjøpte leiligheten i April 2011

Kikket på leilighet i Tyrkia på Finn.no, og der dukket Alanyahus opp med en hel del leiligheter.

Valgte Alanyahus pga at det var flere norsktalende meglere som også kunne det tyrkiske språket.

Snakket med Jeanette på telefon, og fikk ett godt inntrykk.

Vi kom med vårt ønske om beliggenhet og hvilken pris vi ville betale.

vi avtalte visning og de ordnet leilighet for oss den uken vi var der, kostnadfritt, dekket også flybillettene våre.

Enver og Jeanette plukket oss opp i leiligheten og kjørte oss rundt til en del av de leilighetene som passet våre kriterier, og jeg vil bemerke at det var ingen kjøpstvang, det var opp til oss.

Vi fikk noen dager på å bestemme oss, om vi ville kjøpe eller ikke. De dagene fikk vi omvisning, borgen, frokost ved elven og grotten oppe i fjellet.

 

Vi valgte en av få ledige leiligheter i Gür Sitisi, og angrer ikke på det.

Det var beliggenheten, vakt hele døgnet og at det var flere nasjonaliteter, deriblant flere norske som hadde leilighet der.

Kjøpsprosessen gikk i rekordfart, likevel opplevde vi den som sikker og god, fikk alt forklart på norsk, som betydde mye for oss.

De kjørte oss rundt så vi fikk handlet møbler og gardiner, og alt var på plassi leiligheten da vi kom nedigjen i august. Da fikk i også skjøte, med tapu kake på kontoret til Alanyahus.

 

Vi har også housecare hos Alanyahus, der de sjekker leiligheten og tar seg av alle regninger, som vann, strøm, forsikringer, fellesutgifter og div, og alt settes opp på vår egen økonomi konto som gir oss full oversikt.

Vil også nevne 24 timers nødtelefonen som de har, vi fikk brukt for den en gang, og er takknemlig for at vi hadde den muligheten.

Vi vil anbefale Alanayahus til alle som vil ha leilighet i Tyrkia, ikke bare på grunn av den greie prosessen vedrørende kjøp, men spesielt den gode oppfølgingen etterpå, som betyr vel så mye.

Mvh

Vidis Irene og Olav Tufte