Service innstillingen hos Alanyahus er enorm, du er alltid velkommen innom om bare til kaffe. Det gjelder alle, ikke bare de 2 nevnte

Leilighet / kompleks: Star apt. No. 18 A blok

Dato for kjøp: September 2012

Hvordan fant dere Alanyahus? :Tilfeldigheter på nett.

 

Hvorfor valgte dere Alanyahus? Av forskjellige meglere vi valgte på nett og var ute med, virket Alanyahus som den mest seriøse.

Hvordan har dere opplevd kjøpsprosessen?: Ryddig og grei. 

Vil dere anbefale Alanyahus til andre? Det har vi gjort og gjør det gjerne igjen.

Hvorfor valgte dere nettopp denne leiligheten?: Beliggenhet, utseende og totalpakke.

Vi er ett Alany-frelst ektepar som har reist hit omtrent 2 ganger i året siden 1995. Den vesentligste grunnen til valget er det stabile klima. Er du revmatiker er dette plassen for deg (solen får vi på kjøpet) og vi vet hva vi snakker om.

Det å kjøpe leilighet her har vi diskutert lenge og valget ble tatt høsten 2012. Vi surfet på nettet og valgte ut 3 forskjellige meglere, ved e-mailer fram og tilbake avtalte vi tidspunkt for visninger. Vi traff masse hyggelige meglere men Alanyahus med Enver og Jeanette imponerte oss til de grader. De har også latt oss misbruke dem fra starten hvor leiligheten ble fullstendig renovert og møblert mens vi var hjemme i Norge.

Service innstillingen hos Alanyahus er enorm, du er alltid velkommen innom om bare til kaffe. Det gjelder alle, ikke bare de 2 nevnte.

Vi har nå ”Housecare” avtale med Alanyahus så vi slipper å tenke på betaling av hva det måtte være. De stiller opp ved innkjøp av det du trenger, til og med ved bygging av det du måtte ønske deg. Prisene mener vi er veldig akseptable.

Alanyahus tilbyr og gratis frokost på Marina Restaurant i Alanya hvor alle ansatte stiller opp og vi får muligheten til å bli kjent med masse hyggelige mennesker.

Ungdommen blir også tatt vare på, Enver var innom leiligheten og hentet 2 av våre barnebarn som elsker fotball, til kamp mellom ”Norge” og ”Tyrkia”. Norge vant forresten den kampen.